Camping Ossa Roermond

7 juni 2024 - Roermond, Nederland

Beste allemaal,

Het is weer zover. Ik zit nu op de camping in Roermond. Mijn medereizigers zijn allemaal van de steunkousenbrigade. Tja, en daar hoor ik nu dus ook bij! De gemiddelde leeftijd is zeker rond 60. De oudste meneer is Wim van 83 jaar! Hij heeft op zijn racefiets al heel veel van de wereld gezien. En er is ook nog een dame van 77! Nou ja, al met al pas ik prima in dit gezelschap.

Vanaf Roermond ben ik naar Linne gefietst en heb daar geluncht met met beide buurvrouwen. Moeder woont beneden mij en haar dochter onder mij. Zij gingen ook op vakantie vlakbij Maastricht over de grens. Zij hebben mijn bagage naar de camping gebracht.

Het was een mooi plekje in Linne. Mooi zonnig en warm weer. Het is nu al avond en het wordt aardig koud.

Het eten was heerlijk. Een kopje soep vooraf, spaghetti speciaal ook voor vegetarische als diner en als toetje vla. Heel erg lekker. Alleen het toetje heb ik weggegeven want dat hoeft niet zo voor mij.

Morgen lekker fietsen en daar heb ik veel zin in.

Groetjes van Els.

1. Nanneke Gouw:
    Heel veel succes en geniet van de fietstocht Els 😘
  2. Heleen:
    7 juni 2024
    De beide buurvrouwen vonden het ook erg leuk vandaag.
  3. Opa Wim:
    7 juni 2024
    En, waar gaat de reis uiteindelijk heen?
    I.i.g. heel veel plezier
  4. Paul:
    7 juni 2024
    Hoi Els, heel veel succes met jouw fietstocht naar de middellandse zee. We hopen dat het een mooie reis mag worden zonder tegenslagen. Groetjes en veel liefs van Paul en Engelina.
  5. Rita Tellerman:
    7 juni 2024
    Els, so great to hear from you and see you on a cycling trip. I see your Hilleberg tent. Because of you I got the same tent for tour D’Afrique and love it.
    I look forward to receiving your posts. Have a blast!!!!
  6. Wilma:
    8 juni 2024
    Een heel mooie en goede fietstocht voor jou Els.Geniet ervan.
  7. Betsy:
    Hoi Els
    Je zult de grens wel over zijn nu!
    Flink hoor, ook van die steunkousgeneratie!

Trouwens.... je buren zien er ook heel sportief uit!
  8. Mascha:
    Veel plezier, mam!
    En heel lief van de buurvrouwen.
    Kus van mij